/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

Novosti

Pozivnica KF4 WRAP PARTY 14.06.2007

Zadnji dan Kid's festivala 2007, pozivamo Vas da svi učestvujete u našem tradicionalnom završnom partiju. Poslije velike dječije fešte - odrasli takođe zaslužuju da se opuste, druže i zabave bez granica.

Naš prijatelj i sponzor, Michael Müller, direktor Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina bio je toliko oduševljen Kids Festivalom i entuzijazmom ekipe koja ga je realizovala da je velikokodušno odlučio biti sponzor završnog partija.

više informacija »

Kid's Festival 2007 - Opis 01.05.2007

Nakon veoma uspješnih izdanja u protekle 3 godine, Kid's Festival u organizaciji NVO ViaKult Office postao je najveći bosansko-hercegovački nezavisni događaj za djecu i mlade koji je na zadnjem Festivalu okupio skoro 40.000 djece iz čitave BiH.

Ovogodišnji, 4 po redu Kids Festival održat će se od 08. do 14. juna 2007 godine u KSC Skenderija i kao i prethodnih godina, prisustvovat će mu djeca iz čitave Bosne i Hercegovine.

više informacija »

EUFOR podržava sarajevski Dječiji festival 08.08.2006

Sarajevo još jednom proslavlja godišnji Dječiji festival koji je od svog začetka vrlo uspješna manifestacija. EUFOR će i ovog puta sa zadovoljstvom pružiti podršku festivalu. Usto, kao vojnicima EUFOR-a zadovoljstvo nam je vidjeti djecu iz cijele Bosne i Hercegovine kako se druže, zabavljaju i razmjenjuju iskustva.

više informacija »

Završni pregled Kidsfesta 2006. 01.07.2006

Treći Kid’s Festival održao se u Kulturno Sportskom Centru Skenderija u Sarajevu od 09. do 15. juna 2006 godine. Svaki dan program je počinjao u 13h – sat vremena prije zvaničnog početka zbog velikog broja posjetitelja koji su na festivalsku lokaciju dolazili ranije. Kao i prethodnih godina, Kid’s Festival je ponudio raznoliku paletu kreativnih i edukativnih radionica, zabave i svega što djeca vole. Broj aktivnosti i dešavanja povećan je za 40%, tako da su svi posjetitelji Festivala imali priliku upoznati se sa veličinom i različitosti “Kid’s planete.” Dnevno je ponuđeno 25 različitih aktivnosti, neke svaki dan, neke nekoliko dana, a neke od njih samo jedan dan, a dodate su i neke nove. Uvažavajući činjenicu da 50% djece koja posjete Festival istom prisustvuju nekoliko puta ili čak svaki dan a ostali samo jednom, cijeli program je koncipiran oko 7 dnevnih motoa u kojima su se mijenjali različiti umjetnici za djecu i različite teme a sve u okviru zacrtanog i predviđenog programa. Svaki dan je imao svoj “događaj dana”. Glavni program sa plesnim grupama, pop zvijezdama, nagradnom igrom, takozvani Kid’s party organizovan je svaki dan prije projekcije filma u 17h. Velika multietnička raširenost Kid’s Festivala privukla je veliki broj umjetnika iz raznih zemalja. Pozitivan imidž BiH počeo se širiti i izvan njenih granica.

više informacija »

Opis 3. Kid's Festivala 27.05.2006

“ViaKult Office” nastavlja sa organizacijom jedne od najvećih kulturnih i zabavno-edukativnih manifestacija, KIDS FESTIVAL-om! Nakon veoma uspješnih Kids Festivala 1 i 2, na redu je Kids Festival 3.

više informacija »
Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner

Partneri

Suorganizatori

Baner Baner

Dijamantni sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner

Zlatni sponzori

Baner Baner Baner Baner

Prijatelji

USAID Baner Baner Baner Baner

Srebreni sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner