/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

PR materijal 12.06.2007

Još jedan dan Kid's Festivala je prošao. Danas nas je posjetilo do 1500 djece van Sarajeva, kao i mnogo veći broj male raje iz Sarajeva. Dvorana je opet bila ispunjena do posljednjeg mjesta! Kao što smo najavljivali, posjetili su nas ambasador Rycroft koji je bio gost na radionici "Čitaj BiH". Na ovoj radionici su učestvovali i popularni tv voditelji Elvir Hadžijamaković - Lilo i Lejla Sarić. I ambasador Varga je takođe bio u posjeti i on je dijelio tradicionalni mađarski gulaš svim posjetiteljima.

Sutra ćemo na Kid's festivalu imati i štand Italijanske ambasade na kojem će poklone dijeliti Alessandro Fallavollito, ambasador Italije u BiH. Na radionici Čitaj BiH, sutra će gosti biti Grujica Spasović, ambasador Srbije u BiH, kao i Enver Lugavić - Kice i Amel Ćurić.

Cooperazione Italiana će imati još jednu novu radionicu - lutkarsku, koju će voditi Hamica Nametak, a on će zapravo učiti posjetitelje kako glumiti tj. koristiti lutke u predstavama. Gost Kid's Festivala će biti i Aldo Ficignamo, direktor talijanske kooperacije za razvoj.

Sutra prikazujemo animirani film Prošiš'o kroz šolju.

Podsjećamo Vas da sutra pripremamo piknik i druženje novinara sa umjetnicima, a povodom završetka piramide od balona i naravno pozivamo Vas da nam se pridružite!Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner