/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

PR materijal 14.06.2007

Danas je na festivalu bio Dan policije u sklopu projekta "Rad policije sa zajednicom". Svi posjetitelji su se mogli družiti sa policijskim službenicima, saznati nešto više o njihovom poslu, voziti se u službenim automobilima, motorima.Na platou je bio veliki broj štandova ambasada čije osoblje se družilo sa mališanima, ali su im ponudili i neka od njihovih nacionalnih jela. Uz egipatsku ambasadu izložena je i piramida od balona, a najzanimljivije je bilo na štandu ambasade Danske, jer su se djeca mogla igrati sa lego kockama i osvojiti nagrade, što je i privuklo veliki broj djece na ovaj štand.

Prije projekcije održana je i kratka modna revija manekenske agencije Nova MaS, čiji mladi manekeni su nosili modele Bosanskih rukotvorina, a nakon njih su na pistu izašli i manekeni NVO Svjetlo.

Na filmskoj projekciji Spiderman 3, dvorana je bila prepuna. Preko pet hiljada djece prisustvovalo je zatvaranju ovogodišnjeg Kid's Festivala!

Organizator je zadovoljan ovogodišnjim festivalom jer je ispunio naša očekivanja. U proteklih sedam dana posjetilo nas je preko 50 hiljada djece, što je još jedan dokaz da smo najjača manifestacija za djecu!

Zahvaljujemo se svima koji su nas posjetili, našim vjernim sponzorima i medijskim pokroviteljima, svim medijima koji su posvetili svoje dragocjene minute našem festivalu i najviše djeci jer su prepoznali vrijednost ovog festivala. On je za njih i organizovan!

Vidimo se 2008. godine, na 5. Kid's Festivalu!Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner