/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

PR materijal 20.06.2007

Od 21. 06. u kinu Unitic počinje prikazivanje filma „Glazba i stihovi", najnovije zabavne komedije redatelja Marca Lawrenca koji je napisao i producirao "Miss Congeniality" u kojem pruža ironičan pogled na izbore za misice.

Film "Glazba I stihovi" je pored toga što je tipična romantična komedija, istovremeno je i satira I parodija moderne glazbene industrije. U tome reditelju najviše pomaže debitantica Haley Bennett, koja odlično oponaša Britney Spears i Madonnu te pokazuje zavidne pjevačke, plesačke i glumačke sposobnosti. Osim ironiziranja modernog popa, redatelj Lawrence daje i zabavan pogled na stil osamdesetih. Za posvetu glazbi osamdesetih, kada su i loše pjesme imale šarma, zadužen je Adam Schlesinger koji svira u bandu "Fountains of Wayne" a radio je pjesme u stilu 60-tih za nostalgični film Toma Hanksa "That Thing You Do!".

Davno u osamdesetima, Alex Fletcher (Hugh Grant) bio je član izuzetno uspješne pop grupe. 20 godina kasnije, zahvaljući trendu nostalgije za osamdesetima, Fletcher još nastupa ali samo na raznim zabavama i godišnjicama mature, a glavne obožavateljice su mu sredovječne žene s muževima i djecom. Ipak, njegov menadžer Chris Riley (Brad Garrett) donosi mu dobru priliku za povratak na scenu. Kraljica popa Cora Corman (Haley Bennett) želi da baš Alex napiše pjesmu koju će zajedno otpjevati na nastupu za par dana. Problem je što Alex godinama nije skladao pjesme a nema ni dobrog tekstopisca na raspolaganju...

Vrhunsku zabavu nam svakako obečavaju naslovne uloge koje su dodjeljene obečavajućem dvojcu Hugh Grant-u i Drew Barrymore!

Sarajevska publika će moći uživati u ovom, novom, ostvarenju evropske kinematografije u kinu Unitic od 21.06. u terminima od 18h 00 I 20h 30.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner