/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

PR materijal 15.06.2006

Kid's festival je upravo završio! Za ovih sedam dana posjetilo nas je preko 35 hiljada djece iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Mališani su zadovoljni ovogodišnjim sadržajima na Kid's festivalu što dokazuju i njihove izjave koje su davali u medijima proteklih sedam dana. Ove godine smo imali veliki broj stranih gostiju. Naročito smo ponosni što su ambasadori zemalja koje imaju svoja predstavništva u BiH, prepoznali kvalitet Kid's festivala kao jedinstvenog događaja za djecu, a samim tim ga i podržali. Osim ambasadora, imali smo i veliki broj stranih umjetnika koji su uzeli učešće u ovom događaju.

Imali smo i specijalne događaje unutar samog Kid's festa poput posjeta organizovanih grupa djece Državnoj graničnoj službi (DGS) i Agenciji za istrage i zaštitu (SIPA), posjeta žonglera i mađioničara francuskoj školi Hasan Kikić, kao i mnoge druge sadržaje. Nadamo se da će djeca i naredne godine doći na Kid's festival koji će zasigurno biti još bolji i interesantniji za sve naše posjetitelje.

Zahvaljujemo se svim medijima koji su proteklih dana bili uz nas i koji podržavaju ovaj događaj, te se nadamo da ćete nam se pridružiti i iduće godine, na četvrtom Kid's festivalu.

Hvala Vam još jednom u ime cijelog tima Kid's festivala.

Vidimo se na Kid's festivalu br. 4!!!Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner