/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

PR materijal 22.05.2007

U okviru završnih priprema za 4. Kids Festival, u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo danas je održan sastanak na kojem su direktorica Festivala Susanne Prahl-Landžo i Jusuf Zornić, portparol MUP-a KS, dogovorili i potvrdili nastavak odlične saradnje Festivala i Mup-a Kantona Sarajevo.

Naime, na ovogodišnjem Festivalu će MUP KS imati još veće i značajnije učešće u realizaciji samog ove najveće dječije manifestacije kao i angažovati veći broj policajaca koji će biti sa djecom tokom Festivala.

Gosp Zornić je naglasio da će Policija na Kid's Festivalu djelovati kroz tri segmenta: 1. Kroz "Rad policije sa zajednicom" koji je ove godine obilježen i novim motom policije "Vaša sigurnost, naša obaveza".
2. Kroz koordinaciju svih policijskih snaga iz BiH koje će osim u pratnji djece, zajednički učestvovati i na posljednjem festivalskom danu - Danu policije.
3. Kroz sigurnost dolaska djece iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i njihov siguran boravak na Kid's Festivalu.

Direktorica Festivala iskazala je zadovoljstvo i zahvalnost Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, kao i svim ostalim bh. policijskim snagama što su prepoznali važnost održavanja Kid's festivala i što svake godine aktivno učestvuju u njegovoj realizaciji.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner