/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

PR materijal 02.06.2007

U toku su finalne pripreme za 4. Kid's Festival I sve teče po predviđenom planu. Ovim putem Vas obavještavamo da su neki od međunarodnih umjetnika već na putu za Sarajevo, poput grupe umjetnika iz Holandije.

Prodaja ulaznica počinje u subotu, 02. juna, a cijena ulaznice iznosi 2 konvertibilne marke. U nastavku Vam predstavljamo samo neke od učesnika radionica na ovogodišnjem Kid's Festivalu.

Fitnes klub Gimnazium Sfera nastupa sa borilačkim vještinama za najmlađe a koje formiraju i kontrolišu njihov rast kao budućih sportista amatera i budućih profi boraca ili samo kao pomoć u osvajanju tog predivnog momenta u životu pojedinca zvanog djetinjstvo. SOS-Drustveni centar „Hermann Gmeiner", projekat medjunarodne humanitarne organizacije SOS-Kinderdorf International predstavice se ove godine na Kid's festivalu kroz glumu, ples i igru.

Superbus SOS Kinderdorf International je mobilni pedagoški projekat koji kroz metode moderne play-pedagogije pomaže djeci da uče: kako se suočiti sa problemom, kako osjetiti uspjeh...

Nova MaS škola manekena će na Kid's festu postaviti pistu za male manekene, te uz vrhunske instruktore I muzičku podlogu održavati kurseve za male posjetioce Festivala.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner