/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

PR materijal 07.06.2007

Sutra počinje 4. Kid's Festival!

Ove godine smo pripremili dva otvorenja ove dječije manifestacije.

Prvo otvorenje će se desiti u 14h na platou Skenderije, kojim će se ozvaničiti početak festivala i otvorenje radionica. Susanne Prahl Landžo, direktorica festivala i Vincenzo Coppola, komesar Policijske misije Evropske Unije u BiH će pustiti balone koji su specijalno pripremljeni za otvorenje.

Drugo otvorenje će se desiti u 17h po ulasku djece u dvoranu "Mirza Delibašić" gdje će Semiha Borovac, gradonačelnica grada Sarajeva, kao počasni gost festivala pozdraviti sve prisutne i svojim dolaskom potvrditi veliki značaj festivala za Grad Sarajevo, ali i za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Sačuvali smo određen broj ulaznica za prvi dan festivala, kako bi svi zainteresovani za projekciju Shrek 3, imali mogućnost da istu pogledaju. Osim toga, veliki broj ulaznica će u narednim danima biti besplatno podijeljen putem naših medijskih sponzora: ntv Hayat, radio Stari Grad, Oslobođenje, kao i putem Televizije Kantona Sarajevo.

Pozivamo Vas sve da prisustvujete ovom događaju i Vašim prisustvom takođe uveličate otvorenje 4. Kid's Festivala, a samim tim i prenesete sliku u javnost.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner