/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

PR materijal 13.06.2009

Posjetom ambasadora Francuske i Njemacke na KIDS festivalu obiljezena je 50. godisnjica njemacko-francuskog prijateljstva. Rukovanjem nj.e Maryse Berniau i nj,e Joachim Schmidt simbolicno su ukazali na vaznost zajednice i prijateljstva.

Gostujuci francuski orkestar iz Alzasa ovom prilikom je odsvirao zvanicnu himnu Evropske Unije. Direkcija KIDS festivala danas je ugostila i ambasadora Japana nj,e. Futao Motai-a koji je ovom prilikom posjetio stand svoje ambasade za koji je vladao veliki interes najmladjih. Na standu svoje ambasade prisutne je pozdravio i pakistanski ambasador nj.e. Jahuar SALEEM .

KIDS festival tokom treceg dana ce posjetiti prof. Dr. Christian Schwarz Schilling. Dolazak na Zetru bivseg Visokog predstavnika i specijalnog predstavnika EU uocekuje se u 15 00 sati. U sutrasnjem obilasku KIDS festivala pridruziti ce se i glavnokomandujuci EUFORA general Robert Lowenstein.

*Svi programi KIDS festivala zapocinju u 14 00 sati. Cijena dnevnih ulaznica koje su vazece za sve programme je 2KMTel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner