/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

PR materijal 17. 05. 2010

PR materijal

Danas je uprilicen susret delegacije KIDS Festivala sa clanom Predsjednistva BiH Zeljkom Komsicem. Predstavnici delegacije, predvodjeni direktoricom Kid's Festivala Susanne Prahl zahvalili su gospodinu Komsicu na konstantnoj podrsci njihovome radu, te mu predstavili ovogodisnje aktivnosti u kojima ce, kao i svake godine do sada, ucestvovati djeca iz cijele Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom su naglasili kako je prvenstveni cilj Festivala upoznati i zbliziti djecu iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, te im pruziti priliku da se medjusobno druze i upoznaju.

Clan Predsjednistva BiH Zeljko Komsic jos jednom je ponovio da u potpunosti podrzava ovaj festival, a iskrene cestitke na, kako je rekao, plemenitom i hvale vrijednom poslu koji obavljaju, uputio je cijeloj ekipi. Jos jednom je naglasio kako ga iskreno raduje sto Kid's Festival okuplja djecu iz cijele Bosne i Hercegovine i sto ih na taj nacin zblizava i daje im priliku da se druze.

Direktorica Kid's Festivala Susanne Prahl pozvala je clana Predsjednistva da i ove godine posjeti Kid's Festival, sto je Komsic sa zadovoljstvom i prihvatio.

(Izvor: URED CLANA PREDSJEDNISTVA BiH ZELJKA KOMSICA)Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner