/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

PR materijal 15.06.2010

PR materijal

Tokom četvrtog dana 7. Kid's Festivala upriličen je tradicionalni Dan policije. U sklopu aktivnosti rada policije u zajednici, policijski službenici iz raznih bh. agencija za sprovođenje zakona iskoristili su ovu priliku da se druže sa djecom, da im predstave rad policije, kao i da ih nauče pravilima u oblasti sigurnosti u saobraćaju, internet kriminala, te opasnostima interneta za djecu. Policajci su djeci održali i kratak kurs tehnika samoodbrane.

Aktivnostima je prisustvovao šef misije EUPM-a, komesar Stefan Feller: "Drago mi je da na ovaj dan mozemo najmladje upoznati sa pravilima iz sigurnosti, ali im predstaviti i način na koji mi radimo. Moji saradnici koji to obavljaju na pravi način su prisutni i ja sam prezadovoljan".

"Norveška ambasada je prisutna na Kid's festivalu već sedam godina, tako smo i ove godine tu. Značajno više djece učestvuje nego prethodnih godina i smatram da je ovo fantastičan događaj i nevjerovatan doživljaj za djecu, a također je veoma bitan i za cijelu BiH", kazao je ambasador Norveške u BiH Jan Braathu koji je danas posjetio promotivni štand svoje ambasade.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner