/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

PR materijal 15.06.2010

PR materijal

Danas, petog dana održavanja u posjeti 7. KID'S Festivalu boravio je Valentin Inzko, visoki predstavnik Evropske unije u našoj zemlji "Želim čestitati organizatorima ovog jedinstvenog događaja za djecu, i siguran sam da ako svi budemo slušali dječije želje, snove i prijedloge da nas čeka bolja budućnost", izjavio je Inzko okupljenim novinarima.

Promotivne štandove svojih ambasada posjetili su ambasadori Velike Britanije i Italije. "Britanska ambasada već dvije godine podržava Kid's Festival u BiH. Mislim da je ovo odlična incijativa koja djecu iz cijele BiH dovodi u Sarajevo i pruža im priliku da se odlično provedu i imaju divan dan. I ove kao i prethodnih godina naša ambasada je presretna sto može da podrži ovako zanimljiv festival", istakao je Michael Tatham, ambasador Velike Britanije u našoj zemlji. "Posebno mi je drago što mogu biti na festivalu ove godine. Ovo je već tradicija da italijanska ambasada prisustvuje. Vidio sam veliki broj predstavnika država EU koje su prisutne i predstavlja mi posebno zadovoljstvo da i mi budemo među njima", kazao je ambasador Raimondo De Cardona.

Po prvi put svoj promotivni stand na KID'S Festivalu danas je predstavila ambasada Srbije, a cjelodnevni program završen je prikazivanjem filma PLANETA 51.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner