/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

Poziv na press konferenciju 5. Kid's festivala 05.05.2007

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Press konferenciju povodom održavanja petog Kid's Festivala koji će se održati od 6. do 10. juna 2008. godine u Olimpijskom kompleksu ZETRA u organizaciji Ureda za međunarodnu kulturnu saradnju Viakult Office. Dosadašnji Festivali pokazali su da je riječ o najvećem bosansko-hercegovačkom nezavisnom događaju za djecu koji svake godine okupi oko 40.000 djece iz čitave Bosne i Hercegovine. I ove godine Kid's Festival ponudit će djeci mnoštvo događaja kao i najnovije svjetske filmske hitove.

Press konferencija održat će se u srijedu, 28.maja sa početkom u 11:00 sati u VIP Salonu Olimpijske dvorane Zetra, a prisutni predstavnici medija, partneri i prijatelji bit će upoznati sa svim detaljima oko održavanja Festivala i njegovim pratećim dešavanjima.

Učesnici press konferencije: Kids Festival, Raiffeisen Bank, Eufor, Nato, Policijska Misija EU, MUP Kanton Sarajevo, ZOI '84 i Fondacija “bosansko dijete”.

Nadamo se da ćete prisustvovati press konferenciji i u javnost prenijeti informacije oko održavanja Kid's Festivala.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner