/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

RAIFFEISEN banka glavni sponzor Kid's festivala 06.06.2008

Raiffeisen banka glavni je sponzor Kid’s festivala, događaja kojeg svake godine posjeti preko 40.000 djece iz svih krajeva BiH.

“Zadovoljstvo nam je pratiti rast ovog projekta. Prepoznali smo kvalitet i postojanost Kid’s festivala. To je projekat sa jakim temeljima, koji se iz godine u godinu širi i bit će nam zadovoljstvo biti partner jednog ovakvog projekta i u budućnosti”, izjavio je Michael Mueller, direktor Raiffeisen banke. Prema njegovim riječima, okupljanje mladih iz cijele BiH kako bi prisustvovali različitim edukacijskim i zabavnim sadržajima, te uz to sticali nova iskustva i prijateljstva i gradili međusobno povjerenje, čini ovaj projekat značajnim za cijelu državu.

Rafa Žirafa, maskota Dječije štednje Raiffeisen banke, predstavlja jedan od simbola prepoznatljivosti Kid’s festivala i već je odlično prihvaćena među mališanima.   

Osim sponzorstva Kid’s festivala, Raiffeisen banka je organizirala autobuse za prijevoz djece iz Tuzle i Bijeljine kako bi im omogućila da prisustvuju ovom jedinstvenom događaju. "Raiffeisen banka omogućila nam je dolazak na ovo lijepo druženje mladosti. Nama starijima ostaje samo da se divimo i da pustimo mlade da kroje budućnost ove lijepe zemlje.", istakao je Djorđe Pajić, nastavnik Osnovne Škole “Vuk Karadžić” iz Bijeljine.

Ovogodišnji Kid’s festival, za razliku od prethodnih godina, održava se u Olimpijskoj dvorani ZETRA. Osnovni cilj Festivala je jačanje povjerenja u budućnost i povjerenja među mladom generacijom u BiH, izgradnja multietničkih, međuentitetskih mreža i mostova baziranih na međusobnom razumijevanju te promocija imidža BiH u našoj zemlji i inostranstvu.

Raiffeisen bankTel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner