/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

Željko Komšić posjetio Kid's festival 13.06.2009

U prijepodnevnim satima direkciju KIDS festivala je posjetio clan Predsjednistva BIH Zeljko Komsic. Rijec dobrodoslice u ime direkcije uputila je direktorica Susanne Prahl Landzo nakon cega su skupa krenuli u obilazak lokacija festivalskih programa.

U prostorima direkcije KF-a Komsic se upoznao sa timom KIDS festivala, nakon cega su predstavljene video prezentacije dogadjanja sa prethodnih dana festivala. Na kraju svog posjeta Komsic se prisutnim novinarima obratio sa prvim utiscima.

„Obracam Vam se kao roditelj pa tek onda kao clan Predsjednistva. U mojoj pratnji ovdje na Zetri naredne godine ce prije svih biti moja kcerka. Neobicno je da sve ove godine medjunarodna zajednica u BiH odlucno podrzava KIDS festival dok podrska lokalnih institucija izostaje. Nadam se da ce vec naredne godine situacija po tom pitanju biti drugacija. Imam dojam da KIDS festival na vrlo efikasan nacin implementuje ono sto je prije svega duzan obaviti obrazovni sistem ove zemlje. Cestitam organizatorima na naporima koji su evidentno rezultirali uspjehom. Ovo sto sam danas imao priliku vidjeti prevazislo je moja ocekivanja“ kazao je izmedju ostalog Komsic.

„Posjeta gospodina Zeljka Komsica je simbolican dokaz da su vlasti ove zemlje skupa sa djecom spremne koracati na putu prema Evropskoj Uniji. Posebno nam znaci da smo danas za vrijeme predsjednickog posjeta prije svega vidjeli iskrenu reakciju roditelja“ istakla je Susanne Prahl Landzo.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner