/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

MARKETINŠKA PONUDA ZA 7. KID'S FESTIVAL 11-16 Juni 2010, ZETRA 10.09.2009

KID'S PARADA: Prvi dan, 11 juna 2010 organizovat će se Kids Parada kroz Sarajevo najuspješnija novina u 2009. godini. Na njoj će učestvovati svi izvođači, umjetnici, gosti i osoblje Festivala.

U prvom dijelu festivalskog programa organizirane su mnogobrojne radionice edukativnog i zabavno interaktivnog karaktera, predstave, izložbe i koncerti koji se održavaju na festivalskim prostorima Zetre. Za svaku od grupa zadužen je pratilac-hostesa Festivala koja sa njima obilazi sva dešavanja. Već je dogovorena saradnja sa mnogim domaćim i međunarodnim organizacijama
kao i Ambasadama u BiH koje će imati svoje radionice i štandove tokom rajanja Kids Festivala.

Od 17 sati, nakon učešća na radionicama, predstavama, izložbama i osjetama sponzorskih štandova, svi posjeotici Festivala prelaze u specijalno preuređenu "Mega-Kino-Salu" u velikoj dvorani Zetre. Prije projekcije filma organiziran spektakl "Out of Area - Kid's Cosmic Show" u kojem učestvuju svi izvođači i umjetnici sa Kids Festivala. Filmska projekcija obuhvata najnovija velika svjetska filmska ostvarenja za djecu.

U skladu sa našim motom "Samo zajedno", svi sponzori pružaju nezaboravne trenutke i veliku količinu poklona, igračaka, slatkiša, užina, osvježenja.
Za sve dodatne informacije stojimo potpuno na raspolaganju.

U nadi da ćete naći interes za učešće u ovoj najvećoj dječijoj manifestaciji, srdačno Vas pozdravljamo.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner