/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

Nastavljena saradnja Raiffeisen banke i Kid’s Festivala 07.04.2011

Nastavljena saradnja Raiffeisen banke i Kid’s Festivala

Predstavnici Raiffeisen banke i Kid’s Festivala potpisali su danas trogodišnji sponzorski Ugovor kojim je nastavljena dosadašnja uspješna saradnja. Raiffeisen banka će i u naredne tri godine biti glavni sponzor Kid’s festivala, najveće manifestacije za djecu u Bosni i Hercegovini.  Ugovor su potpisali predsjednica Udruženja građana ViaKult Office koje organizuje Festival, Susanne Prahl i direktor Raiffeisen banke Michael Müller.

“Mi smo odavno prepoznali važnost Kids Festivala, koji iz godine u godinu raste, kako sadržajima i programom, tako i brojem posjetilaca. Iz tog razloga smo se odlučili na nastavak dugogodišnje saradnje i podrške ovom projektu. Naša Rafa Žirafa, maskota Dječije štednje, već je postala svojevrstan simbol Festivala, što nas posebno raduje ”, izjavio je Michael Mueller, direktor Raiffeisen banke u BiH.

 „Izuzetno mi je drago što je Raiffeisen banka prepoznala značaj našeg Festivala. Kids Festival je događaj koji mališani iz cijele Bosne i Hercegovine sa nestrpljenjem očekuju, a mi se trudimo da im ponudimo što zanimljivije i atraktivnije sadržaje. Evropa za sve je ovogodišnji slogan Festivala, a posebna pažnja bit će posvećena djeci sa posebnim potrebama i njihovoj inkluziji“, izjavila je Susanne Prahl, predsjednica Udruženja građana ViaKult Office.

I ove godine Raiffeisen banka je za djecu na Kid’s Festivalu pripremila mnogo interesantnih sadržaja.  Rafa Žirafa će i ove godine ugostiti posjetioce Festivala u radionicama u kojima će djeca moći učestvovati u različitim aktivnostima i uživati u bojenju i slaganju Rafa Žirafa kockica, te mnogim drugim iznenađenjima.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner