/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

Besplatan ulaz 02.06.2011

Besplatan ulaz

Kako bi svoj djeci do 14. godina starosti omogućili da učvrste nova sklopljena poznanstva stečena na  Kid's Festivalu, te im omogućila ponovno druženje, Termalna Rivijera Ilidža poklanja besplatan ulaz na bazene uz pokazanu plaćenu ulaznicu sa Kid's Festivala (gratis karte ne važe). Navedena akcija traje od 15. do 30. juna/lipnja 2011.

 


Sarajevo, 3. juni/lipanj 2011. – Termalna Rivijera Ilidža tradicionalno prati Kid's Festival, uživajući zajedno sa djecom iz cijele Bosne i Hercegovine u dječijim radostima i zabavljajući se, ali i obezbjeđuje nastavak zabave na bazenima ovog aqua parka.

Tako je i ove godine najavljen nastavak saradnje, te će svi posjetioci moći uživati u kutku Termalne Rivijere Ilidža na Kid's Festivalu koji će se održati od 10. do 14. juna/lipnja 2011. u sarajevskoj Zetri - Olimpijski centar Juan Antonio Samaranch. Termalna Rivijera Ilidža je za ovogodišnji Kid's Festival pripremila štand gdje će se posjetioci moći zabaviti, educirati, ali i saznati najnovije informacije o novim aktivnostima u ovom velikom sarajevskom aqua parku. Djeca će imati priliku učestvovati u različitim kreativnim radionicama koje organizuje Termalna Rivijera Ilidža, te osvojiti vrijedne nagrade.

Kako bi svoj djeci do 14. godina starosti omogućili da učvrste nova sklopljena poznanstva stečena na  Kid's Festivalu, te im omogućila ponovno druženje, Termalna Rivijera Ilidža poklanja besplatan ulaz na bazene uz pokazanu plaćenu ulaznicu sa Kid's Festivala. Navedena akcija traje od 15. do 30. juna/lipnja 2011.

 „Termalna Rivijera Ilidža kroz svoje cjelogodišnje aktivnosti pruža zabavu i edukaciju djeci različitog uzrasta, te je stoga sasvim prirodno da smo i ove godine udružili snage sa Kid's Festivalom, gdje ćemo se družiti sa djecom iz cijele BiH“, izjavio je Asim Kulenović, direktor Termalne Rivijere Ilidža.

Ovogodišnji, 8. po redu, Kid's Festival će obilježiti svoje otvaranje velikom Kid's paradom kroz uži centar grada, te će se premijerno prikazati film Megaum (Megamind).

“Kid’s festival predstavlja jedinstvenu priliku za djecu iz cijele BiH da pokažu svoje talente, razviju osjećaj razumijevanja za druge kulture, te da donosiocima odluka jasno i glasno izraze svoje želje i potrebe”, zaključila je Susanne Prahl, direktorica Kid’s Festivala.

Kid's Festival je najveći nezavisni događaj za mlade u Jugoistočnoj Evropi, čiji raznovrsni program kombinuje radionice, štandove, zabavu, filmove, predstave i edukaciju.  

Za više informacija molimo da se obratite zvaničnoj PR agenciji Termalne Rivijere Ilidža, agenciji mBox na e-mail: ivona.zurovac@mbox.ba ili telefonom na 063 690 271 ili workshop coordinatoru Kid's Festivala, Alma Telibećirević, na e-mail: alma@kidsfest.ba ili telefonom na 061 299 469.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner