/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

Šarena Parada kroz centar Sarajeva povodom otvaranja Kid’s Festivala 09.06.2011

KID’S PARADA: Kid’s festival 2011 koji će se održati od 10.06. do 14.6.2011., počet će Kid’s Paradom kroz centar Sarajeva. Internacionalni umjetnici, klovnovi, mađioničari, plesači, muzičari svake su godine vrhunac festivala. Oni nude raznolikost i tračak svjetskog kulturnog bogatstva za hiljade djece koja nisu nikada putovali izvan vlastite zemlje. Predstavnici Ambasada, strani gosti i umjetnici pokažite i obucite nacionalne nošnje vaših zemalja!

Od Katedrale, BBI centra, Spomenika djeci žrtvama rata, Predsjedništva, Kid’s Parada završava na festivalskoj lokaciji Zetre. Pozivamo svu djecu, umjetnike, partnere, prijatelje, Ambasade, osoblje, sponzore… da učestvuju u paradi. Osmislite i obucite što šarenije kostime, maštovitu garderobu, maske, raznobojne šešire, šarene kape… i budite dio šarene parade!

Kids Parada je početna tačka Kid’s Festivala, da se zajedno družimo, zabavljamo, napravimo veseli, šareni događaj i međusobno se upoznamo prije početka Festivala. ”Svi različiti, svi jednaki”! Najatraktivniji kostim i nošnja bit će nagrađeni!!

10. Juni, 2011
· 16:00 Kid’s Parada počinje. Katedrala, BBI, Predsjedništvo, Zetra
· 17:30 Kid’s Cosmic Show, ekskluzivni nastup MAXIMUM POWER
· 18:30 Film (specijalna projekcija u Zetri)Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner