/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

Zavrsen 8.KIDS Festival 14.06.2011

Zavrsen 8.KIDS Festival

Posljednji dan odrzavanja 8. KIDS Festivala, Policijska misija EU i agencije za sprovodjenje zakona organizovali su tradicionalni 8. Dan policije. Kao dio aktivnosti rada policije u zajednici, policajci su iskoristili  ovu priliku za druzenje sa djecom, za predstavljanje svoga rada i edukaciju djece o sigurnosti u prometu, cyber kriminalu i opasnostima koje vrebaju djecu na internetu, kao i za obuku iz jednostavnijih vjestina samoobrane. Psi tragaci, biciklisticke policijske patrole i djecije skolske patrole ce takodjer su sudjelovali na Danu policije. Prisutnim novinarima obratili su se sef Policijske misije EU komesar Stefan Feller, komesar Policije Kantona Sarajevo Vahid Cosic i zamjenik ravnatelja SIPA-e Marko Dominkovic.

U zvanicnoj posjeti Direkciji Festivala boravio je ambasador Svajcarske NJ.E. Andre Schaller koji je ovom prilikom obisao promotivni stand svoje Ambasade. Podsjecamo da je Ambasada Svajcarske i ove godine  znacajnim sredstvima podrzala organizaciju  KIDS Festivala.

Zavrsetak 8. KIDS  Festivala obiljezio je veliki KIDS COSMIC SHOW nakon cega je uslijedilo prikazivanje filma DADILJA MAKFI I VELIKI PRASAK.

U prilogu cete pronaci izbor fotografija sa ovogodisnjeg izdanja KIDS Festivala.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner