/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

"Pozitivno o djeci sa intelektualnim poteskocama" na 9. KIDS Festivalu 10.06.2012

"Pozitivno o djeci sa intelektualnim poteskocama" na 9. KIDS Festivalu

Danas je na 9. KIDS Festivalu uprilicen tematski dan "Pozitivno o djeci sa intelektualnim poteskocama". U saradnji sa predstavnicima Saveza Sumero za posjetioce KIDS Festivala organizovana je prodajna izlozba radova osoba sa poteskocama u razvoju.

"Ovo je druga godina kako organizujemo tematski dan u sklopu KIDS Festivala. Mislim da smo uspjeli u namjeri da posjetiocima  pruzimo  priliku da saznaju vise o nasim aktivnostima, te da kupovinom rukotvorina direktno podrze rad nasih clanova" kazao je Andrej Petrovic, koordinator radionica Saveza Sumero.

Okupljene malisane na standovima  svojih ambasada  danas su dosli  pozdraviti  nj.e Jose Augusto Lingren Alves, ambasador Brazila te nj. e. Eid M. Althakafi, ambasador Saudijske Arabije u BiH.

Projekcijom animiranog filma THE SMURFS/ STRUMFOVI zatvoren je danasnji program 9. KIDS Festivala.

Radionice, izlozbe, zabave i standovi 9. KIDS Festivala otvoreni su svakod dana od 14:00 sati, a od 17:00 sati planirane su DJ animacije i show program koji prethode  filmskim projekcijama. Ulaznice po cijeni od 3 KM mogu se kupiti svakog dana od 10 do 17 sati na festivalskoj blagajni.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner