/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

Poziv za učešce u akciji "KIDS 4 KIDS" 04.06.2014

Poziv za učešce u akciji  "KIDS 4 KIDS"

Festivalski program najposjećenije manifestacije za djecu i mlade u BiH ove godine se odvija  pod sloganom "KIDS 4 KIDS" i promovira solidarnost sa djecom i porodicama iz poplavama ugroženih područja. Ekipa volontera KIDS Festivala predvodjena direktoricom Susanne Prahl je krajem mjeseca maja dostavila pomoć na nekoliko lokacija u Doboju i Maglaju.


"Uzimajući u obzir katastrofalne posljedice koje su prouzročile nedavne poplave u našoj zemlji, želimo da  ovogodišnji KIDS Festival bude svojevrsna oaza u kojoj djeca mogu nastaviti sanjati svoje snove bez obzira na sve. Sa inicijativom KIDS 4 KIDS istovremeno ćemo kod mališana afirmisati osjećaj za solidarnost sa prijateljima u nevolji te djeci koja nam  dolaze iz najugroženijih područja omogućiti da barem na kratko povrate osjećaj normalnosti. Nadam se da že Zetra ove godine biti ispunjena sa hiljadama djece koja će nositi KIDS 4 KIDS naljepnice i da će takva slika doći do djece koja neće biti u prilici da posjete 11. KIDS Festival" ističe Susanne Prahl.


Sav dobrotvorni prihod koji bude prikupljen tokom trajanja 11. KIDS Festivala će biti preusmjeren posredstvom Rotary Club International Sarajevo u područja za koja bude procjenjeno da su pretrpila najveću štetu.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner