/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

ZAVRŠEN TREĆI DAN 11. KID'S FESTIVALA 09.06.2014

ZAVRŠEN TREĆI  DAN 11. KID'S FESTIVALA

Trećeg dana održavanja 11 KID'S Festivala zabilježena je rekordna posjećenost te je prema procjenama organizatora danas u bh. prijestolnicu stiglo 70 autobusa sa mališanima iz cijele zemlje. Najmlađi posjetioci uživali su u sadržajima mnogobrojnih radionica koje su organizovane u saradnji sa nevladinim organizacijama i udruženjima iz BiH. Posjetiocima 11. KID'S Festivala svoje zemlje danas su predstavile Ambasade Republike Češke, Kuvajta i Pakistana.

U prijepodnevnim satima direkcija KID'S Festivala organizovala je posjetu Pedijatrijskoj klinici KCU Sarajevo. Mališane koji su trenutno na bolničkom liječenju je zabavljao i darovao madžioničar Aladin.

"Posjete Pedijatrijskoj klinici su u posljednjih nekoliko godina postale  dio naših redovnih aktivnosti. Naša ovogodišnja inicijativa solidarnosti podrazumijeva i solidarnost sa djecom koja iz zdravstvenih razloga nisu u prilici da nam se pridruže na Zetri" napomenula je Susanne Prahl, direktorica KIDS Festivala.

Projekcijom filma GROZAN JA 2 završen je program trećeg dana 11. KID'S Festivala.
 
*Programi 11. KIDS Festivala započinju svakim danom od 14:00 sati, a od 17:00 sati planirane su DJ animacije i show program koji prethode filmskim projekcijama. Ulaznice po cijeni od 5 KM moguće je kupiti svakog dana od 10 do 17 sati na festivalskoj blagajni.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner