/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

Delegacija KID'S Festivala u posjeti kod predsjedavajućeg Predsjedništva BiH dr. Mladena Ivanića 01.04.2015

Delegacija KID'S Festivala u posjeti kod predsjedavajućeg Predsjedništva BiH dr. Mladena Ivanića

Delegacija KID'S festivala, predvođena direktoricom Susanne Prahl,  upoznala je predsjedavajućeg dr. Ivanića  sa festivalskom platformom koja već dvanaest godina u bh. prijestolnici okuplja mališane iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Bila je ovo prilika za predstavljanje mnogobrojnih aktivnosti koje će posjetiocima ponuditi dvanaesto izdanje KID'S Festivala  u Sarajevu,  te drugo izdanje KID'S Festa Banja Luka, jednodnevne manifestacije čije je održavanje planirano za drugu polovinu mjeseca juna. 

Naglašen je značaj poruka koje KID'S festival promovira kroz svoje kulturne, društvene i edukativne komponente, a koje su usmjerene prema djeci kao najranjivijem dijelu populacije. Međunarodna dimenzija i ekspanzija festivalske platfrome izvan granica BiH, a koja se ogleda u započetim aktivnostima u Tunisu i Bugarskoj, predstavlјa dodatnu potvrdu uspješnosti manifestacije i svojevrsnu nagradu za dugogodišnji rad.

Predsjedavajući dr. Mladen Ivanić je podržao daljni razvoj KID'S festivala i ukazao na svu važnost kontinuiranog angažmana na promociji vrijednosti zajedništva.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner