/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

Zemaljski muzej BiH partner 13. Kid’s Festivala 02.06.2016

Zemaljski muzej BiH partner 13. Kid’s Festivala

Ovom saradnjom naš revidirani festivalski koncept je zaokružen. Osim što se većina naših programa ove godina odvija u strogom centru grada gdje sa talentom najmlađih suočavamo mnogobrojnu publiku, u prostorima ovog muzeja najmlađe posjetioce izložiti ćemo svom bogatstvu kulturnog naslijeđa Bosne i Hercegovine”, izjavila je Prahl.

 

Nama je od velikog značaja da imamo saradnju sa respektabilnim partnerima kako iz BiH tako i iz inozemstva. Kid’s festival je u našem društvu prepoznatljiv projekat i njegove aktivnosti i ciljevi, tako da nam je zadovoljstvo da dio svojih usluga koje imamo uvežemo sa programima Kids festivala. Potpisani memorandum bit će od velikog doprinosa za Muzej i cijelo društvo“, izjavio je Sijarić.

 

''Ovo je još jedna bitna promocija kako ciljeva Kid’s festivala tako i Zemaljskog muzeja, jer ovaj Muzej nije samo institucija koja čuva eksponate, već je istinski izvor znanja. Tri godine koliko je muzej bio zatvoren predstavlja ogromnu prazninu koju sad moramo zajedno nadoknaditi i djeci pružiti šansu da vide što više'', istakao je  Siniša Šešum, šef UNESCO kancelarije u BIH:

 

Pod pokroviteljstvom UNESCO-a, 13. KIDS Festival biće održan od 03. do 06. juna na Trgu Alije Izetbegovića i u Domu oružanih snaga BiH.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner