/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2020 ViaKult

Treći dan 13. Kid’s festivala posvećen sigurnosti djece 05.06.2016

Treći dan 13. Kid’s festivala posvećen sigurnosti djece

’Impresionirani smo Kid’s festivalom i saradnjom MUP-a Kantona Sarajevo. Mnogo djece je posjetilo radionicu i  pokazali su veliki interes za sadržaj.  Pozivom Ambasade Poljske u BiH na učešće na Kid’s festival naš cilj je da u radu sa zajednicom i djecom ukažemo djeci na važne sekvence sigurnosti kako na internet tako i u svakodnevnici na ulici. Policija ovdje  predano radi i vidimo da se mnogo pažnje poklanja  u jako mnogo rade na prevenciji kriminala i opasnosti za djecu i jako su interaktivni s građanima i lokalnom zajednicom, što je jako bitno. Ovom prilikom želim uputiti poruku djeci i roditeljima da je jako mnogo  opasnosti na internet i da budu oprezni jer i oni koji su žrtve i oni koji imaju loše namjere nisu anonimni, tako da je stalni oprez naophodan’’, izjavila je Marzena Koroazcuk Was, predstavnica poljske policije.

 

Svoje radionice i promotivne štandove danas su posjeticima Kid’s Festivala predstavili Ambasada Italije i Ambasada Japana u BiH.

 

Programi posljednjeg dana 13. Kid’s Festivala odvijati će se sutra  od 14:00 sati do 17:00 sati Trgu Alije Izetbegovića, Domu oružanih snaga BiH te u prostoriima  Umjetničke galerije BIH.

 Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner