/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

design & development by : triptih

© 2004 - 2019 ViaKult

PR materijal

PR materijal

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Haris Silajdžić primio je danas predstavnike Kid's Festivala, Susanne Prahl, Almu Telibecirević i Harisa Bilalovića, povodom predstojećeg 7. Kid's Festivala koji ce će između 11. i 16. juna održati u Sarajevu.

Predsjedavajući Silajdžić je istakao da je i ranije primjetio značaj Kid's Festivala koji kao dječija kulturno-zabavno-edukativna manifestacija već niz godina okuplja djecu iz cijele Bosne i Hercegovine. Predsjedavajući Silajdžić je istakao da su manifestacije ove vrste bitne za reintegraciju bh. društva, te da znatno doprinose zdravoj izgradnji budućih generacija. Predsjedavajući Silajdžić se također osvrnuo i na neupitan značaj obrazovanja, odgoja, te porodičnih vrijednosti u tom pravcu.

Predstavnići Kid's Festivala su se zahvalili na podršci predsjedavajućeg Silajdžića, te ga pozvali da posjeti dio manifestacije iduće sedmice. Također su ukazali na značaj podrške bh. institucija ovom Festivalu, pogotovo s obzirom na činjenicu da glavna podrška jos uvijek dolazi od strane Evropske unije i njenih članica.

Predsjedavajući Silajdžić je dao punu podršku Kid's Festivalu i njegovim organizatorima, te istakao da ce pokušati posjetiti dio ovog Festivala. Predsjedavajući Silajdžić je konačno zahvalio organizatorima na njihovom radu na ovom projektu.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner