/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

design & development by : triptih

© 2004 - 2019 ViaKult

PR materijal

PR materijal

Projekcijom filmskog hita LEDENO DOBA 3: DINOSAURUSI DOLAZE okončan je program trećeg dana 7. KIDS Festivala. Više hiljada dječaka i djevojčica iz svih krajeva naše zemlje učestvovalo je u više od 70 edukativnih radionica postavljenih na vanjskom i unutrašnjem dijelu Zetre. Show program u izvedbi performera fondacije Out Of Area, i danas je izazvao oduševljenje prisutnih.

U posjeti Festivalu boravio je glavnokomandujući EUFOR-a, general Bernhard Baier koji je ovom prilikom posjetio promotivni stand EUFOR-a "KIDS Festival je koncept toliko potreban i koliko vidim izuzetno funkcionalan, a to nas kao jednog od partnera čini posebno sretnima", kazao je general Baier. "Čast nam je i zadovoljstvo sto možemo biti partner KIDS Festivala već duži niz godina.. Naročito mi je drago vidjeti kako se Festival tokom svih ovih godina razvija i raste", istakao je Michael Muller, direktor Raiffeisen Banke tokom svog današnjeg posjeta.

Sutra će na KIDS Festivalu biti upriličen tradicionalni Dan Policije kojem će prisustvovati Stefan Feller vođa Misije EUPM-a u našoj zemlji.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner