img/okvir.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

KUNG FU PANDA 2 12.06.2012

KUNG FU PANDA 2

U „Kung fu pandi 2“, Poovi snovi su se ostvarili, sada je Zmajski ratnik koji štiti dolinu Mira uz svoje drugare, majstore kung fua, Furioznu petorku. Ali Poov fantastični život ugrožen je pojavom strašnog zlikovca koji planira da upotrebi tajno, nezaustavljivo oružje da bi pokorio Kinu i uništio kung fu. Po će morati da se okrene svojoj prošlosti i da otkrije tajne svog misterioznog porijekla i samo tada će uspjeti da oslobodi snagu koja mu je potrebna za uspjeh.

više informacija »

Filmski program 8. Kid's festivala 02.06.2011

10.06.2011. petak - MEGAUM (2010) - 95 min - USA/engleski - animirani film - titlovan

11.06.2011. subota - MAČAK U ČIZMAMA (2009) - 90 min - Francuska/lokalni - animirani firlm - sinhroniziran

12.06.2011. nedjelja - PINGVIN DŽASPER I PUTOVANJE NA KRAJ SVIJETA (2008) - 80 min - Njemački/lokalni - animirani film - sinhroniziran

13.06.2011. ponedjeljak - GROZAN JA (2010) - 95 min - SAD/engleski - animirani film - titlovan

14.06.2011. utorak - DADILJA MEKFI I VELIKI PRASAK (2010) - 109 min - UK/engleski - igrani film - titlovan

Cijena: 3 KM

IZNENAĐENJE

više informacija »

MEGAUM 11.06.2011

MEGAUM

Od studija koji vam je donijeo „Šreka“, „Madagaskar“ i „Kung fu pandu“ dolazi „Megaum“, najpametniji super zlikovac na cijelom svijetu ali i najneuspješniji. Godinama je pokušavao da pokori Metro Siti na sve moguće načine. Svaki pokušaj bio je potpuni promašaj i to zahvaljujući superheroju s plaštom po imenu Metromen, nepobjedivog heroja sve do jednog dana kada ga Megaum zaista i „ubije“ u toku jednog od njegovih pokvarenih i zlih planova. Iznenada, Megaum će shvatiti da više nema svrhu jer je super zlikovac bez superheroja. Ostvarenje njegove životne ambicije postaje u stvari najgora moguća stvar koja mu se desila. Megaum će odlučiti da je jedini način da izađe iz kolotečine da stvori novog suparnika, heroja po imenu Titan koji će biti mnogo veći, bolji i jači od Metromena. Ubrzo će Titan shvatiti da je mnogo zabavnije biti zlikovac nego dobar momak. Samo što Titan neće željeti da vlada svijetom već da ga uništi. Sada će Megaum morati da odluči da li može da pobijedi svoju đavolsku tvorevinu? Može li najpametniji čovjek na svetu bar jednom da donese pametnu odluku? Može li zli genije da postane neočekivani superheroj u sopstvenoj priči?

više informacija »

MAČAK U ČIZMAMA 12.06.2011

MAČAK U ČIZMAMA

Poslije smrti staroga mlinara, njegova zaostavština biva razdeljena a najmlađem sinu pripade mačka. Razočaran i siromašan, mlinarev sin počinje da razmišlja o tome da li da pojede mačka, ali životinja odjednom skoči i reče mu da ga ne pojede i da ne brine. Učiniće ga najbogatijim čovjekom u zemlji ali zauzvrat mlinarev sin mora da mu da u zamjenu za to jedan par čizama i torbu. Sin mlinara, iznenađen mačkom koji govori i nemajući šta da izgubi nabavi mu par čizama i torbu…

više informacija »

Pingvin Džasper i putovanje na kraj svijeta 13.06.2011

Pingvin Džasper i putovanje na kraj svijeta

Pingvin Džasper živi na Južnom polu sa svojim roditeljima i mlađim bratom Mališom. Džasper je radoznao da sazna kako izgleda svet iza ledenih bregova, ali njegovi roditelji tvrde da tamo ništa i ne postoji. Mir porodice papagaja poremetiće zli doktor Blok, koji je ukrao par jaja retke vrste kakapo papagaja. Džasper, Mališa i njhova devetogodišnja drugarica, devojčica Ema, uputiće se u spasilačku misiju. U naporima da otmu jaja od zlog doktora i vrate ih pravim vlasnicima, proputovaće mnoga zanimljiva mesta na planeti. Kada se vrati kući, Džasper će pobednički moći da kaže roditeljima da svet iza ledenih bregova postoji, i da je čaroban.

više informacija »

GROZAN JA 14.06.2011

GROZAN JA

Od producenta Krisa Meledandrija dolazi priča o jednom od najvećih super zlikovaca koji će svoj najveći izazov dobiti kada u njegov život ušeta troje djece.

U sretnom komšiluku u predgrađu, okružena bijelim drvenim ogradama i ružičnjacima, nalazi se jedna crna kuća s uvelim travnjakom. Ono što komšije ne znaju je da se ispod ove kuće nalazi ogromno skrovište. Okruženog armijom nestašnih podanika, otkrićemo Grua (STIV KAREL) koji planira najveću pljačku u istoriji čovječanstva. On planira da ukrade Mjesec (da, Mjesec!)

više informacija »


Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner