img/okvir.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2019 ViaKult

DADILJA MAKFI I VELIKI PRASAK 15.06.2011

DADILJA MAKFI I VELIKI PRASAK

Gđa Grin je na ivici živaca. Njeno troje djece – Norman, Megsi i Vinsent – konstantno se svađaju, njen muž Rori je u ratu i od njega nema ni traga ni glasa posljednjih mjeseci, njen djever Fil forsira je da mu proda Rorijev dio porodične farme, a njena šefica, gđa Dokerti počinje zaista da se ponaša čudno. Na sve to, njeni uglađeni nećaci Silija i Siril Grej, bivaju poslati na farmu iz Londona na neodređeno, a seoski nadzornik, g. Dokerti, uporno je upozorava da bi bombe mogle slučajno da padnu s neba u svakom trenutku. Sve je to previše za gđu Grin. Ona to još uvek ne zna, ali osoba koja je njoj potrebna je dadilja Makfi.

više informacija »

Kako da dresirate svoga zmaja 16.06.2010

Kako da dresirate svoga zmaja

Od studija koji nam je doneo "Šreka", "Madagaskar" i "Kung fu pandu" stiže film "Kako da dresirate svog zmaja" – avanturistička komedija smeštena u mitski svet snažnih Vikinga i strašnih zmajeva, zasnovana na knjizi Kreside Kauel.

Bliži se vreme inicijacije i ovo je njegova jedina prilika da dokaže svoju časnost plemenu i ocu. Ali kad sretne i na kraju se i sprijatelji sa povređenim zmajem, njegov svet će se okrenuti naglavačke.

Planeta 51 15.06.2010

Planeta 51

Planet je naseljen malim simpatičnim zelenim bićima koja žive mirnim životom i čije kuće i vrtovi izgledaju kao američke kućice iz ranih 50-ih godina prošloga stoljeća. Njihov jedini strah je invazija vanzemaljaca kao što je Chuck. Uz pomoć svoga robota Rovera i novog prijatelja Lema, Chuck mora naći izlaz iz neobične i zbunjujuće situacije u kojoj se našao. U slučaju neuspjeha, ostat će na Planetu 51 kao stalni izložak u muzeju Izvanzemaljskih osvajača.

Maks i družina 14.06.2010

Maks i družina

Direktor fabrike po svaku cenu želi da pospeši prodaju mlatilica za muve. Zato i dovodi opasnog naučnika koji smišlja da će se prodaja povećati samo ako se poveća i broj insekata! Oblak insekata ubrzo se pojavljuje na horizontu, a Maks i njegova nova drugarica Felisi će učiniti sve da spreče ovaj suludi plan. Hoće li uspeti da zaustave poduhvate ludog naučnika? I da li će Maks pronaći svog oca?

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze 13.06.2010

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze

Scrat još uvijek pokušava uhvatiti vječno neuhvatljivi žir, a u međuvremenu uspijeva pronaći pravu ljubav. Manny i Ellie iščekuju rođenje svog malenog mamuta, ljenjivac Sid upada u nevolju kada pronađe jaja dinosaura i pokuša stvoriti vlastitu obitelj, a sabljozubi tigar Diego se počinje pitati je li 'omekšao' družeći se s svojim prijateljima.

Kada ih zapadne zadatak da spase jadnog Sida, družina kreće na pustolovinu u tajanstveni podzemni svijet, gdje doživljavaju bliske susrete s dinosaurima, sukobljavaju se s podivljalom florom i faunom te upoznaju nepopustljivog lovca na dinosaure, jednooku lasicu Bucka.

Winx club: Tajna izgubljenog kraljevstva 12.06.2010

Winx club: Tajna izgubljenog kraljevstva

U pratnji svojih prijateljica iz Winx kluba, Bloom, najmoćnija vila Zmajskog plemena, će se morati suočiti s najtežim izazovom do sada: probiti se do dubina mračne dimenzije i sukobiti se s apsolutnim zlom kako bi pronašla svoje roditelje i napokon razotkrila zagonetku svojeg porijekla.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
info@kidsfest.baMedijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner