KIDS Festival BiH 2024: Najveća dječija zabava godine u Sarajevu

KIDS Festival BiH 2024, najvažniji događaj posvećen djeci i porodicama u Bosni i Hercegovini, održat će se 5. oktobra 2024. godine, od 10 do 17 sati, u Centru za edukaciju, sport i rekreaciju Safet Zajko u Sarajevu.

Šta je KIDS Festival?

KIDS Festival BiH je najveći i najomiljeniji festival posvećen djeci i porodicama u zemlji, koji okuplja veliki broj posjetilaca. Ovaj jedinstveni događaj pruža priliku djeci svih uzrasta da se zabave kroz razne igre, radionice, edukativne aktivnosti, nastupe i performanse. Festival je zamišljen kao mjesto gdje se kreativnost, zabava i obrazovanje spajaju, omogućavajući djeci da istraže svoje talente i interesovanja u prijateljskom i stimulativnom okruženju.

Zašto učestvovati?

KIDS Festival je savršena prilika za organizacije, škole, klubove i pojedince da se predstave širokoj publici i pruže svoje usluge koje su usmjerene ka djeci i porodicama. Učešće na festivalu omogućava vam da:

  • Promovišete svoje aktivnosti
  • Angažujete se u zajednici i doprinesete pozitivnom iskustvu djece

Kako se prijaviti?

Ako želite da vaša organizacija, škola, klub ili vi kao pojedinac učestvujete na KIDS Festivalu, pozivamo vas da se prijavite.. Mogućnosti za uključivanje u različite igre, radionice, nastupe i druge aktivnosti su neograničene.

Za prijavu i više informacija, molimo vas da nas kontaktirate na: info@kidsfest.ba

Mediji:

Pozivamo medije da prate i izvještavaju o KIDS Festivalu. Festival će pružiti mnogo materijala za izvještavanje, uključujući fotografije, intervjue i izjave. Za dodatne informacije, molimo vas da se obratite našem timu na: info@kidsfest.ba

Pridružite nam se i budite dio najveće dječije zabave u Bosni i Hercegovini!

KIDS Festival BiH – Mjesto gdje zajedno rastemo.

CATEGORIES:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *