Najveći festival za djecu i porodicu u Sarajevu nastavlja svoju 8. godinu održavanja.

Dobrodošli na Kid Festival Sarajevo, mjesto gdje se susreću avantura, kreativnost i beskrajna radost djetinjstva! Mi smo vaši vodiči kroz svijet čarolije, gdje svako dijete postaje glavni junak svoje priče.

Naša misija je podržati svako dijete na putu rasta i razvoja kroz sigurne i poticajne programe. Roditelji i skrbnici će pronaći inspiraciju i podršku u našim programima posvećenim sigurnosti djece, mentalnom zdravlju i pozitivnim metodama odgoja.

Kid Festival je mjesto gdje se uči, istražuje i zabavlja! Od ekoloških avantura do znanstvenih čuda, od umjetničkih čarolija do kreativnih izazova, naš festival slavi raznolikost i maštu. Svako dijete može pronaći nešto što voli i što ga inspiriše, jer ovdje svaki korak je prilika za učenje i avanturu.

Zajedno stvaramo svijet u kojem se svaki san može ostvariti. Na Kid Festivalu, svako dijete ima priliku rasti, razvijati se i osjećati se kao dio posebne priče. S otvorenim rukama i osmijehom, dočekujemo vas da budete dio naše nevjerojatne avanture!

Kid Festival Sarajevo – mjesto gdje zajedno rastemo! 🌟