Registracija učesnika

Želite biti dio najvećeg nezavisnog događaja za djecu i mališane u jugoistočnoj Evropi? Prijavite se i budite naš učesnik!

Vođeni zajedničkom idejom o posebnom statusu i značaju u našoj domovini, ali i time da su djeca naš najveći motiv i pokretač da budemo što bolji ljudi i da činimo da ovaj svijet postane bolje mjesto za sve, pozivamo Vas da podržite najveću manifestaciju posvećenu djeci u Bosni i Hercegovini. Pripala nam je čast da Tuzla, po drugi put, bude domaćin ovoga projekta i da djeca iz cijele Bosne i Hercegovine uzmu učešće na 16. Kid’s Festu.

Svake godine Kid’s Fest posjeti nekoliko hiljada mališana iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Obzirom da se radi o programski najbogatijoj i po posjećenosti najvećoj manifestaciji ove vrste, želimo pozvati i Vas, odnosno djecu iz vaše škole (udruženja, organizacije, kluba ili sl.), da svojim prisustvom uveličate događaj! Učešće na Kid’s Fest-u, uključujući pristup svim organizovanim aktivnostima, je u potpunosti besplatan za sve posjetioce i organizovane grupe, a razlog je samo jedan – priprediti nezaboravan dan djeci iz cijele Bosne i Hercegovine!

Radionice, bogati program na stage-u, na desetine djeci najdražih maskota, najveća vesela parada, hiljade osmijeha – Kid’s Fest Bosna i Hercegovina”.

Kako prisustvovati 16. Kid’s Fest-u sa organizovanom grupom?

Dovoljno je da popunite online aplikacijski formular u nastavku i ostavite svoje kontakt podatke, a nakon obrade podataka koordinator će Vas kontaktirati sa daljnjim smjernicama!

Ko može biti učesnik 16. Kid’s Fest-a?

Učesnik na 16. Kid’s Fest-u može biti svaka škola, udruženje, organizacija ili sportski klub koji je posvećen radu sa djecom uzrasne dobi od 6 do 13 godina.

Za sve učesnike na dan održavanja 16. Kid’s Fest-a (30.05.2020. godine) bit će osigurana užina i osvježenje, kao i brojni pokloni na radionicama od naših partnera i donatora. Ali to nije sve, jer na poklon učesnici dobijaju i majicu Kid’s Fest 2020!

Šta se očekuje učesnika na 16. Kid’s Fest-u?

Od budućih učesnika na 16. Kid’s Fest-u u Tuzli očekuje se da dođu na dogovorenu lokaciju okupljanja i u dogovoreno vrijeme, nakon čega slijedi formiranje velike i nezaboravne Kid’s Parade, gdje ćemo se uputiti prema SKPC „Mejdan“, u kojem će se odvijati cjelodnevni bogati program, radionice i druženje sa lutkama iz omiljenih dječijih crtića.

Ono što je najvažnije za buduće učesnike i što se od Vas najviše očekuje je da priuštimo našoj djeci nezaboravan dan u Tuzli!

Više informacija?!

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate putem e-maila [email protected], kao i putem broja telefona 00 387 61 650 805. Vrlo rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.

Željno iščekujemo Vaše prijave!

OBRAZAC ZA PRIJAVU UČESNIKA

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!