Registracija volontera

Želiš biti dijelom organizacije najvećeg nezavisnog događaja za djecu i mališane u jugoistočnoj Evropi? Prijavi se i budi volonter/volonterka 16. Kid’s Fest-a!

Neizostavan dio naše priče svake godine čine i stotine mladih ljudi koji u svojstvu volontera/volonterki pružaju nesebičan doprinos organizaciji i realizaciji svih aktivnosti Kid’s Fest-a. Njihova podrška, profesionalizam, velikodušnost i društvena odgovornost u velikoj mjeri su zaslužni za stotine hiljada osmijeha i najljepših uspomena koje sa Kid’s Fest-a ponesu naši učesnici, njihovi roditelji i nastavnici.

Kako postati dijelom volonterskog tima Kid’s Fest-a ?

Dovoljno je samo da popuniš online aplikacijski formular u nastavku, a nakon obrade podataka koordinator za volontere će te kontaktirati sa daljnjim smjernicama!

Ko može biti volonter/volonterka Kid’s Fest-a?

Članom/icom volonterskog tima Kid’s Fest-a može biti svaka mlada osoba, starosne dobi od 16 do 25 godina, koja ima boravište na području Grada Tuzla ili u neposrednoj blizini, s obzirom na potrebu stalnog angažmana u dnevnim aktivnostima projekta, ali i prisustva na sastancima volonterskog tima koji će se, najčešće, održavati vikendom.

Angažman je u potpunosti na volonterskoj osnovi. Za sve članove/ice volonterskog tima bit će osigurana užina i osvježenje, kao i poklon paketi naših partnera i donatora. Ali to nije sve, jer svi/e volonteri/ke na poklon dobijaju i cool majicu Kid’s Fest 2020!

Šta se očekuje od volontera/volonterke Kid’s Fest-a?

Budući/e volonteri/ke bit će angažovani na pripremama i implementaciji aktivnosti festivala u trajanju od mjesec dana (maj 2020. godine), a njihov rad podrazumijevat će: aktivno učešće u pripremi svih aktivnosti festivala, promociju festivala kroz učešće u raznim performansima (promo najave, info pultovi i sl.), cjelodnevni angažman na dan realizacije festivala (30. maj 2020. godine), kao i učešće na radnim sastancima i svim drugim aktivnostima u okviru priprema i implementacije Kid’s Fest-a.

Više informacija?!

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate putem e-maila [email protected] Vrlo rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite!

Željno iščekujemo Vaše prijave!

OBRAZAC ZA PRIJAVU VOLONTERA

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!